REFERENCER

TRYLLEKUNSTNEREN TOM TRIX ER EN OPLEVELSE FOR BØRN. PÅ ASMINDERØD SKOLE FIK VI TOM TRIX TIL AT OPTRÆDE VED EN SKOLEFEST FOR BØRNEHAVEKLASSER OG 1-4. KLASSE. FESTEN BLEV EN BRAGENDE SUCCES, OG DET SKYLTES IKKE MINDST TOM TRIX.
HAN FORMÅEDE AT GIVE FESTENS MANGE DELTAGERE EN ENESTÅENDE OPLEVELSE. DET VAR EN FEST, DER BLEV TALT LENGE OM. VI KAN TRYGT ANBEFALE ANDRE AT LADE TOM TRIX OPTRÆDE.

MED VENLIG HILSEN
TOVE MATHIASEN
ASMINDERØD SKOLE

Hi Tom

Thank you so much for a lovely show, everyone including the adults enjoyed it. Your manner with the children and your impressive magic, made it a very enjoyable day.
Tom, I appreciate the time you took with me to discuss your background and the magic industry overall . I am very pleased that I went with a professional Magic Circle member.
Although Johan was quite shy on the day, since your visit he often talks about the things you did. Every day I hear him say Abra Kadabra and then he makes something disappear or reappear. You have a lasting influence on the children.

Med venlig hilsen
JILL, OLE OG JOHAN

HEJ TOM TRIX
VI SYNTES DET VAR ET SJOVT TRYLLENUMMER, ISÆR DEN MED KANINEN. HVORDAN HAR DUERNE DET ? VI SYNTES DET VAR NOGET FLOT SORT TØJ OG EN FLOT HAT DU HAVDE PÅ.

VENLIG HILSEN ALLE BØRN OG VOKSNE
I KARUP BØRNEHAVE


REFERAT AF BØRNERÅDSMØDE DEN 28 MAJ 2009.  FLEMMING SPØRGER BØRNERÅDET, HVAD DE SYNTES OM TILTAGET MED TRYLLEKUNSTNEREN TOM TRIX.
THIAS SYNTES HAN VAR SUPER GOD. REBECCA MENTE DET SAMME, OG HUN SÅ GERNE AT DER KOM EN ANDEN TRYLLEKUNSTNER PÅ FRITIDSHJEMMET, OG MEGET GERNE EN GANG HVER MÅNED.FRITIDSHJEMMET ATLANTIC
2650 HVIDOVRE

HEJ TOM TRIX
BØRNENE SYNTES DET VAR SPÆNDENDE, AT VI FIK BESØG AF EN RIGTIG TRYLLEKUNSTNER. DET VAR SJOVT , AT ENS KAMMERATER VAR OPPE OG OG HJÆLPE TRYLLEKUNSTNEREN. DYRENE VAR RIGTIGE SØDE OG DYGTIGE. DET VAR SÅ SPÆNDENDE , AT MINE ØJE IKKE VILLE SE DET. MONICA VAR GODT NOK MODIG DA HUN FIK HOVEDET IND I GALGEN. PUHA DET VAR SPÆNDENDE. JEG BLEV HELT SVEDIG. DET MÅ VÆRE SEJT AT VÆRE TRYLLEKUNSTNER. KAN MAN SÅ BARE TRYLLE PENGE FREM? DET VAR SJOVT MED KASSEN MEN ALLE DUKKERNE I, JEG TROEDE IKKE HAN KUNNE TRYLLE, MEN VI BLEV JO ALLE SAMMEN SNYDT.

MED VENLIG HILSEN
CONNIE RYSGAARD
GADSTRUP FRITIDSCENTER

Velkommen til vores hjemmeside

TAK FOR DIN FORESTILLING FOR ALLE BØRN  i 0. TIL 4. KLASSE SAMT VORES FØRSKOLEGRUPPE I MARTS MÅNED 2010. LÆRERE OG PÆDAGOGER HAR NETOP EVALUERET SKOLEÅRET, DER VAR ENIGHED OM AT EN ÅRETS BEDSTE OPLEVELSE HAR VÆRET DIT TRYLLESHOW. VI ER IMPONEREDE OVER DIN EVNE TIL AT ENGAGERE BØRNENE OG FASTHOLDE DERES INTERESSE. MANGE AF VORES BØRN SNAKKER OFTE OM OPLEVELSEN, OG SPØRGER MIG HVORDAN DET VAR AT FÅ SAVET HOVEDET AF.

MED VENLIG HILSEN
MOGENS KURE
SFO KOMETEN, MUNKEBO
SKOLEN VED NORET.

Velkommen til vores hjemmeside

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 05:47

Hello There
My Name is Oscar leo.

We Find Your Website From Google. We want to buy an article on your Web site. Need General Guest Post On Your Website. Tell M

07.09 | 10:23

Hej Tom

Hvad skal du have for at komme ud på en institution i Albertslund og lave 2 shows - et til SFO med børn i alderen 6-10 og efterfølgende (det må gern